Recensie Private Dining

Een verjaardagsdiner in coronatijd, hoe doe je dat als alle restaurants nog gesloten zijn? Guus heeft ons gered. Een heerlijk meergangendiner met wijnarrangement gewoon thuis. We hebben niets hoeven doen, de tafel werd gedekt, de gerechten geserveerd en ook geen afwas daarna. En waar was Guus? Ja, die was er de hele avond en ook weer niet. Een voortreffelijke gastheer met gevoel voor privacy en sfeer. Een aanrader! Wij werden samen 145 jaar oud die gedenkwaardige avond.
Dank je wel Guus voor deze geweldige beleving!

Dhr de Groot, Wageningen
Private Dining

Recensie Zaal 't Centrum/Brasserie "aan tafel bij Jan"

Guus kennen wij reeds meer dan tien jaar als een gedreven horecatijger. Zowel in de keuken als aan de voorkant met Guus kun je alle kanten op. Guus is creatief en bij de tijd als het om het ontwikkelen van of in een nieuw jasje steken van gerechten gaat. Of het gaat om restaurant waardige gerechten of Street food voor een festival Guus denkt mee en doet mee! Ook toen wij in oktober 2015 onze brasserie opende en door het succes soms mensen te kort kwamen was Guus er voor ons!  Loyaal en trouw, als je Guus nodig hebt dan is hij er ook en dat geeft rust. Want als Guus zegt dat hij iets voor je gaat doen dan gebeurt dat ook. Ook op sociaal vlak is Guus zeker een topper, gezellig, sociaal en in voor een geintje. Wij werkten graag met Guus in het verleden en zeker ook in de toekomst. En bevelen hem van harte aan.

Jan Bouman
Patron cuisinier
Brasserie “aan tafel bij Jan”

Recensie Sligro Zin Inspiratielab

Creatieve gerechten die helemaal van nu zijn maar Guus houd wel de klassieke smaken in ere. Guus is op de hoogte van de trends van nu en de nieuwste innovaties. Levert maatwerk af op geheel eigen wijze. Persoonlijk, meedenkent en prettig in omgang. Top!

Sietse Blummel Chek-kok
ZiN Inspiratielab Sligro Veghel 

Recensie Private Dining

Voor de 70ste verjaardag van mijn vader wilden wij hem verrassen met een restaurantwaardig diner, waarbij ook de kleinste kleinkinderen aanwezig konden zijn. Daarom hebben we toen voor By Guus gekozen. En wat een geslaagde keuze! De volwassenen hebben heerlijk genoten van Guus zijn kookkunsten, vakmanschap en gastheerschap met humor! Een kok in huis is misschien spannend, maar Guus stelt zich bescheiden op waardoor je als gezelschap toch met elkaar ongedwongen kunt genieten. By Guus verzorgt alles tot in de puntjes, van tafeldekking tot presentatie van de gerechten. Kortom, een heerlijke beleving!

Mayke Stroeken
Private Dining

Recensie Studio 26

Ook dit jaar hebben we voor Dinnershow Goud naar volle tevredenheid samengewerkt met By Guus en zijn team. Onder leiding van Guus hebben ruim 650 gasten avond aan avond kunnen genieten van een speciaal samengesteld vijfgangendiner dat naadloos aansloot bij de culinaire beleving van Dinnershow Goud. Graag tot de volgende editie Guus!

Hanneke van der Weele, Directeur / Eigenaar
Studio26, Podium voor Creative Industrie

 

Recensie Private Dining

Guus heeft ter gelegenheid van mijn verjaardag een diner voor 22 personen bij ons thuis verzorgd. Alles was perfect: het eten, de aankleding, het opdienen en de vriendelijke en professionele voorbereiding. Hierdoor was het een prachtige avond. Van harte aanbevolen.

Hans, Wageningen
Private Dining