Private dining: het culinaire genieten met de luxe van een restaurant, maar dan in uw eigen huis. Zo kunt u met uw gasten genieten van een geheel verzorgde avond en zal Guus voor een heerlijke culinaire invulling zorgen. Of u nu kiest voor een lunch, aangeklede borrel, walking diner of diner, alles is mogelijk.

Afhankelijk van de locatie, het aantal gasten en het budget bepalen we samen wat het menu gaat worden. Er wordt uiteraard vooral naar de wens van u als gastheer/vrouw geluisterd, het is immers uw feest. Na een eerste inventarisatie zal Guus een passend menu voor u maken, rekening houdend met uw wensen, maar ook met de eventuele eet- dieetwensen van uw gasten. Guus houdt er namelijk al tijdens het samenstellen van de menu’s rekening mee dat een ieder kan genieten van hetzelfde eten, zodat niemand zich opgelaten hoeft te voelen dat er voor hem of haar iets speciaals gemaakt moet worden.

Prijzen:
Amuse van de chef gevolgd door:
3 gangen € 42,50 p.p.
4 gangen € 57,50 p.p.
5 gangen € 67,50 p.p.

(Prijzen zijn standaard prijzen, mocht er voor luxere ingrediënten worden gekozen dan zal er een eventuele meerprijs worden berekend.)

Wijnarrangement;
Het is mogelijk om een bijpassend wijnarrangement te bestellen. Geheel opmaat passend bij het gekozen menu.
Startende bij 4 glazen € 21,50 p.p.

Deze prijzen zijn incl.:
Gedekte tafel met (Dunilin) linnen, servetten, bestek, glaswerk, servies, brood en boter.

Bij groepen vanaf 9 personen zal er een extra toeslag bijkomen ivm extra inzet personeel.
Reiskosten bedraagt € 0,20 p.km berekend vanuit Wageningen.

Guus zal op de afgesproken tijd bij u op locatie aanwezig zijn, zorgt dat de tafel netjes gedekt is, doet alle voorbereidingen en zal aan het einde van de dag alles weer zo netjes achter laten als het was toen hij begon, zodat u niet zich druk hoeft te maken over de afwas en rommel naderhand.

Nieuwsgierig geworden over wat Guus tijdens uw feestje kan verzorgen?
Neem contact op en we gaan kijken wat voor mooie dag we samen kunnen organiseren.