Private dining: het culinaire genieten met de luxe van een restaurant, maar dan in uw eigen huis. Zo kunt u met uw gasten genieten van een geheel verzorgde avond en zal Guus voor een heerlijke culinaire invulling zorgen. Of u nu kiest voor een lunch, aangeklede borrel, walking diner of diner, alles is mogelijk.

Afhankelijk van de locatie, het aantal gasten en het budget bepalen we samen wat het menu gaat worden. Er wordt uiteraard vooral naar de wens van u als gastheer/vrouw geluisterd, het is immers uw feest. Na een eerste inventarisatie zal Guus een passend menu voor u maken, rekening houdend met uw wensen, maar ook met de eventuele eet- dieetwensen van uw gasten. Guus houdt er namelijk al tijdens het samenstellen van de menu’s rekening mee dat een ieder kan genieten van hetzelfde eten, zodat niemand zich opgelaten hoeft te voelen dat er voor hem of haar iets speciaals gemaakt moet worden.

Prijzen. (LET OP Prijzen zijn gewijzigd per 1 januari 2024)

5 gangen € 132,50 p.p. incl.: brood, 2 amuses van de chef, aperitief en 4 bijpassende glazen wijn.
6 gangen € 142,50 p.p. incl.: brood, 2 amuses van de chef, aperitief en 5 bijpassende glazen wijn.

Prijzen zijn standaard prijzen, mocht er in overleg me u als gast voor een andere invulling van het menu worden gekozen dan zal er een nieuwe worden berekend.

Deze prijzen zijn incl.:
Gedekte tafel met (Dunilin) linnen, servetten, bestek, glaswerk, servies, brood en boter.

Reiskosten bedraagt € 0,35 p/km berekend vanuit Wageningen.

Guus zal op de afgesproken tijd bij u op locatie aanwezig zijn, zorgt dat de tafel netjes gedekt is, doet alle voorbereidingen en zal aan het einde van de dag alles weer zo netjes achter laten als het was toen hij begon, zodat u niet zich druk hoeft te maken over de afwas en rommel naderhand.

Nieuwsgierig geworden over wat Guus tijdens uw feestje kan verzorgen?
Neem contact op en we gaan kijken wat voor mooie dag we samen kunnen organiseren.